Betöltés...
img

WWE 2K22 – Másképp üt

Egy évnyi kihagyás után visszatért a világ legnépszerűbb pankrációs sorozata, a WWE 2K22. Még nagyobb, még jobban játszható, és még látványosabb, mint valaha!

Megfogadva a játékosok visszajelzéseit, a WWE 2K sorozat fejlesztői alaposan megújították a népszerű pankrációs sorozatot. Ennek eredménye a WWE 2K22, a sorozat eddigi legszebb és legnagyobb felvonása, amely igazi világsztárok és legendák egész sorát vonultatja fel. A játékmenet könnyebben tanulható és jobb, mint valaha, a látvány az új generáció színvonalára lett felhúzva, a szorítóban pedig bármilyen formában próbára teheted magad – férfi vagy női karakterrel, sőt most először akár a WWE igazgatójaként is!

A WWE 2K22 számtalan egyjátékos módot kínál. Átélhetsz egy teljes pályafutást férfi és női karaktert irányítva, létrehozhatod a saját pankrátorodat, és legyűrheted vele a sport legnagyobb sztárjait. Részt vehetsz látványos showműsorokban és eseményeken, és tiéd lehetnek a WWE legnagyobb serlegei. Most először menedzserként is kipróbálhatod magad a vadonatúj MyGM módban, ahol te vagy a WWE igazgatója, leszerződtetheted a legnagyobb sztárokat, és olyan eseményeket irányíthatsz, mint a Smackdown vagy a RAW. Persze más menedzserek is a babérjaidra törnek, úgyhogy velük is meg kell küzdened. Bármelyik utat is válaszd, a WWE 2K22-ben kifogyhatatlan lehetőségeket találsz.

Természetesen nem kell egyedül játszanod, hiszen a játék helyi és online kooperatív, illetve egymás elleni játékmódokat, világranglistákat és sok minden mást is kínál, így egyetlen napra sem maradsz feladatok vagy kihívások nélkül. Élvezd a megújított, áramvonalas játékmenetet, és a lenyűgöző, következő generációs grafikát, aminek köszönhetően az arénák életre kelnek!

A WWE 2K22 már kapható! Üzleteinkben és webáruházunkban megtalálod PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokon is. Induljon a következő menet!



További tartalom betöltése.