Betöltés...
img

Nissin levesek a Konzolvilágban!

Kóstolj bele a távol-keleti ízekbe! Most minden, 15.000 Ft feletti vásárláshoz egy poharas Nissin tésztás levest adunk ajándékba.

Világszerte és hazánkban is egyre többen kedvelik az ázsiai konyhát, a könnyen elkészíthető ételeket, a Nissin Foods által kínált, poharas finomságok pedig ennek a kettőnek az előnyeit ötvözik. A Nissin Cup Noodles poharas levesek egzotikus ízvilágokat hoznak el mindenki számára, ráadásul könnyedén, percek alatt elkészíthetőek. Most kipróbálhatod általunk is!

A Nissin gyömbéres csirke egy pikáns csirkehúsleves, melyet a gyömbér, a fokhagyma és a chili harmóniája tesz igazán ellenállhatatlanná. A 5 fűszeres marha ezzel szemben karakteres marhahúsleves, Ázsia utánozhatatlan ízeivel.

Október 1-től, különleges akciónk keretében minden, üzleteinkben történt 15.000 Ft feletti vásárláshoz egy ajándék Nissin leves választható (az ajánlat csak 18 éven felüli vásárlóink számára él). Ez kiváló alkalom, hogy az új játékok, gépek vagy kiegészítők jelentette örömöt még egy ilyen finomsággal is megkoronázd.

Térj be hozzánk, vásárolj országszerte bármelyik üzletünkben, és lepd meg magad egzotikus ízekkel!



További tartalom betöltése.