Betöltés...
img

Megjelent az Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök

A Ubisoft nyílt világú szerepjátéka, az Assassin’s Creed Valhalla megkapta eddigi legnagyobb kiegészítőjét – itt a Dawn of Ragnarök!

Megjelenése után hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az Assassin’s Creed Valhalla a töretlen népszerűségnek örvendő sorozat eddigi legsikeresebb darabja lesz. Eivor ókori norvég és angliai kalandjai megragadták a játékosok képzeletét, a fantasztikus kalandjáték pedig az új konzolgeneráció erejének is köszönhetően vitorlázott a franchise élére. Nem véletlen, hogy a fejlesztők azóta is aktívan támogatják új tartalmakkal, melyek közül most megjelent az eddigi legnagyobb: a Dawn of Ragnarök.

A Dawn of Ragnarök történetének középpontjában az északi istenek vezére, Odin áll (akit természetesen Eivor alakít egy látomás keretében), akinek fiát, Baldrt elrabolták a tűzóriások. Odinnak a törpök birodalmába kell utaznia, hogy szembeszálljon a tűz és jég erőivel, és megakadályozza a világok bukását, vagyis a Ragnarököt. A hatalmas bővítmény több, mint 35 órás játékidőt kínál, egy óriási, vadonatúj helyszínnel, számtalan fő- és mellékküldetéssel, és természetesen új fegyverekkel és képességekkel. Odin képes sassá változni, így támadni az ellenségre, de a tűzfolyamok és a jég ereje ellen is védekezhet, amire szüksége is lesz bizonyos feladatok megoldásához.

Szállj szembe az ellenséggel minden idők legnagyobb Assassin’s Creed kiegészítőjében! A Dawn of Ragnarök már kapható külön, illetve a Valhalla alapjátékkal egy csomagban is, minden platformon. Utazz el egy új világba, ismerkedj meg új szereplőkkel, és élvezd az új kalandot több tucat órán keresztül. Svartalfheim világa csak rád vár!



További tartalom betöltése.