Betöltés...
img

Megjelent a Total War: Warhammer III

Térj vissza a Warhammer világába minden idők egyik legnagyobb valós idejű stratégiai játékával! A Total War: Warhammer III már kapható PC-re.

A Sega és a Creative Assembly csapata évek óta megbízhatóan szállítja a Total War sorozat különböző epizódjait, melyek eltérő korokba és csatákba invitálják a PC-s játékosokat. Most az egyik legnépszerűbb szériájuk, a Warhammer legújabb része vált elérhetővé – a Total War: Warhammer III minden eddiginél jobb látvánnyal, játékmenettel és lehetőségekkel várja a fantasy hadvezéreket.

A nagyszabású egyjátékos kampányban rögtön két sereget is háborúba vezethetsz a valódi világ és a Káosz határán megnyílt csatamezőkön. A világtérképen körökre osztott rendszerben mozgathatod a hadosztályokat, amelyek aztán látványos, valós idejű harcokban mérettetnek meg egymással. A küldetések során nemcsak katonai, hanem diplomáciai megoldásokat is kereshetsz, hogy legyőzd ellenfeleidet. Kislev és Grand Cathay birodalma még sosem állt ekkora háborúban.

Természetesen nemcsak egyedül játszhatsz, hanem másokkal együtt, kooperatív módban, illetve más játékosok ellen is, a többféle online multiplayer lehetőségnek köszönhetően. A Total War: Warhammer III ezzel egy teljes értékű csomag, amely a stratégiai játékok kedvelői számára kötelező darab.

Szerezd meg a limitált kiadást nálunk! A Total War: Warhammer III Limited Edition a teljes alapjáték mellett dombornyomott fémtokot, térképet, posztert, matricákat és exkluzív DLC-t is tartalmaz. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból, és vegye kezdetét végső háború a Káosz erőivel szemben!



További tartalom betöltése.