Betöltés...
img

Megjelent a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

A Final Fantasy sorozat 35. évfordulójára egy különleges akciójátékkal jelentkezik a Team Ninja és a Square-Enix. Epikus kaland a Káosz legyőzésére!

Izgalmas, látványos, de nem szokványos műfajú játék a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. A legendás sorozat új része ezúttal nem szerepjáték, hanem egy nagy tempójú, izgalmas hack ’n slash akciójáték a műfaj japán mestereitől, a Team Ninjától (Ninja Gaiden, Dead or Alive, Nioh). A csapat most először lép be a Square-Enix legendás Final Fantasy univerzumába, a két világ találkozásából pedig egy izgalmas játék született.

A játék Cornelia földjén játszódik, amelyben három hős, Jack, Jed és Ash küzd azért, hogy elpusztítsák a Káoszt. Mindegyiküknél ott egy rejtélyes fekete kristály – talán ők a Fény Harcosai, akikről a próféciák szólnak? Megmentik ezt a gyönyörű világot, vagy épp sötétségbe taszítják? Ellenséges hordák és hatalmas főellenfelek várnak legyőzésre ebben a látványos, gyors kaszabolós akciójátékban.

Fejleszd a karakter képességeit, nyiss meg új harci mozdulatokat, a szerepjátékos elemekkel pedig szerezz meg új foglalkozásokat, és szabd testre fegyvereidet, hogy még erősebbé és pusztítóbbá válj. A játék a beállítható nehézségi szinteknek köszönhetően mindenkinek megfelelő kihívást kínál, így a műfaj újoncai és veteránjai egyaránt belevethetik magukat ebbe a nem mindennapi Final Fantasy kalandba.

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin már kapható! Szerezd meg PS4-re, PS5-re vagy Xbox konzolokra, és merülj el egy új kalandban, amihez fogható csak ritkán születik!



További tartalom betöltése.