Betöltés...
img

Megjelent a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Három ikonikus, korszakalkotó történet egy csomagban. Játszd újra a Rockstar Games legendás nyílt világú játékait, felújított grafikával!

A Grand Theft Auto játékok kétségtelenül a videójáték-ipar meghatározó művei közé tartoznak, sok szempontból korszakalkotóak voltak azok a világok és történetek, amelyeket a Rockstar Games létrehozott. Most egy teljes, klasszikus trilógia játszható újra, köszönhetően a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition csomag megjelenésének. Ebben a kiadványban megtalálható a GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas, nemcsak szebb látvány, hanem modernizált játékmenet társaságában.

Grand Theft Auto III: Irány Liberty City, és a nyílt világú akciójátékok műfajának egyik alapvetése! Ez volt az a játék, amely annak idején 3D-be helyezte a GTA játékmenetet, és amely új utat mutatott a térbeli játékok számára.

Grand Theft Auto: Vice City: Az 1980-as évek, trópusi napsütés, és a bűn városa. Tommy Vercetti legendás karaktere és története, amely bűnözésről, árulásról és bosszúról szól, még nagyobb szabadság mellett.

Grand Theft Auto: San Andreas: Carl „CJ” Johnson főszereplésével készült a kor legnagyobb GTA játéka, amelyben Los Santos városa mellett San Andreas teljes vidéke is bejárható. A mai napig egy óriási, megunhatatlan kaland.

Az új kiadású GTA Trilogy mindhárom játékot tartalmazza felújított grafikával. Élvezd a klasszikus történeteket akár 4K felbontásban, 60 fps képfrissítéssel, szebb textúrákkal, karaktermodellekkel és fényeffektekkel! Sőt, a GTA V-ből átvett modern irányításnak köszönhetően a vezetés és a lövöldözés még sosem volt ennyire élvezetes ezekben a játékokban!

Keresd a Grand Theft Auto: The Trilogy-t üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból azonnal, PS4-re, Xbox One-ra vagy Nintendo Switch-re. Természetesen PS5 és Xbox Series X|S konzolokon is nagyszerűen játszható!



További tartalom betöltése.