Betöltés...
img

Megjelent a Crash Bandicoot 4: It’s About Time!

Crash Bandicoot visszatért! Mindenki kedvenc hőse időutazós kalandra indul, hogy ismét megállítsa Dr. Neo Cortex világuralomra törő terveit.

A Crash Bandicoot rajongóknak nagyon hosszú időt kellett várni arra, hogy valódi, számozott folytatást kapjon a sorozat. Az eredeti trilógia harmadik része 1998-ban jelent meg, azóta pedig csak mellékszálak, új próbálkozások, és egy remek felújított trilógia oltotta a játékosok szomját. Most azonban megérkezett a Crash Bandicoot 4: It’s About Time, amely a hagyományos Crash formulát bővíti ki hihetetlen új mechanikákkal, és egy vadonatúj történettel.

A negyedik rész eseményei azután kezdődnek, hogy Crash sikeresen legyőzi Dr. Neo Cortexet és segítőjét, N. Tropy-t. Egy véletlen folytán szakadás keletkezik a téridőben, amin keresztül a gonosz professzor nem csak megszökik, de arra készül, hogy az összes létező idősíkot és dimenziót uralma alá hajtsa. Természetesen csak Crash és barátnője, Coco mentheti meg a világot, így új kalandra indulnak a múltba és a jövőbe egyaránt, hogy rendet tegyenek ebben a felfordulásban.

A Crash Bandicoot 4 egy hatalmas platformer, több, mint 100 pályával, bónusz helyszínekkel és rengeteg összegyűjthető extrával. A reflexeket a végsőkig próbára tevő pályák az eredeti trilógia felépítését idézik, de sokkal változatosabbak annál. Nemcsak időutazás, de a gravitáció megváltozása, a térugrások, dimenziókapuk, és sok minden más akadály és útját állja hőseinknek, akiknek minden tudásukra szükség lesz a siker érdekében. Természetesen visszatérnek a hatalmas, mókás főellenségek is, sőt a pályákat akár tükrözött formában is újra lehet teljesíteni.

Új játszható karakterekkel, rengeteg meglepetéssel és egy bombasztikus történettel a Crash Bandicoot 4: It’s About Time az év egyik legnagyobb platformer megjelenése. Tedd magad próbára te is, és kezdj bele a nagy kalandba október 2-től PS4-en vagy Xbox One-on!



További tartalom betöltése.