Betöltés...
img

Már kapható a Horizon Forbidden West

Megjelent a 2022-es év első, és egyben egyik legnagyobb PlayStation-exkluzív játéka, a Horizon: Forbidden West! Folytasd Aloy kalandjait, és indulj a festői szépségű, tiltott nyugatra új rejtélyek felderítéséért!

2017-ben a Guerrilla Games hatalmasat robbantott az új, nyílt világú kalandjátékával, a Horizon: Zero Dawnnal. A PlayStation-exkluzív történet bemutatott egy új hőst, és egy soha nem látott univerzumot, ahol az emberek az intelligens gépek ellen háborúznak. A mai napon megérkezett a folytatás, a Horizon: Forbidden West PS4 és PS5 konzolokra, hogy újra ámulatba ejtse a játékosokat.

A Horizon-saga második részének története ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Aloy immár tapasztalt harcosként küzd az állati formát öltött gépek ellen, ám ezúttal új tájakra kell merészkednie. Az események ugyanis olyan fordulatot vesznek, amelynek a megoldása valahol a tiltott nyugaton, olyan területen van, ahová emberek csak ritkán merészkednek. Aloy így elindul, hogy megkezdje eddigi legveszélyesebb kalandját. A nagyszabású történet során új szereplőkkel ismerkedhetsz meg, barátokkal és ellenségekkel, és újfajta gépek fenyegetését kell leküzdened. Az új játék nagyobb, és sokkal változatosabb, mint elődje, változatos környezetekkel, a kietlen sivatagoktól a buja erdőkön át a víz alatti városokig. Teljesíts mellékküldetéseket, fejleszd hősödet új képességekkel és felszerelésekkel, és élvezd minden idők egyik legjobb nyílt világú játékát!

Most először a következő generáció erejével is megtapasztalhatod a kalandot. A Horizon: Forbidden West kihasználja a PlayStation 5 konzol teljes erejét, rövid töltési időkkel, elképesztően részletes karakterekkel, átvezetőkkel és tájakkal, valamint kétféle grafikus móddal. Játssz 4K felbontásban, vagy 60 fps képfrissítéssel a valaha készült egyik leglátványosabb videójátékban!

A Horizon: Forbidden West már kapható! Szerezd meg PS4 vagy PS5 konzolra akár azonnal, és rendeld meg webáruházunkból. Vagy térj be országszerte valamelyik üzletünkbe, és vidd haza Aloy új kalandját. Egy új világ, egy emlékezetes új történet vár ebben a mesterműben.



További tartalom betöltése.