Betöltés...
img

Befutott az évfordulós Madden NFL 25

25 éves a Madden NFL-sorozat, tehát bőven van okunk az ünneplésre - főleg, hogy ha meglátjuk, mennyi újdonságot zsúfoltak a Madden NFL 25 játékmenetébe a fejlesztők. 

Felkészültetek, amerikai foci-rajongók? Ha igen, tovább a teljes hírre!

Madden NFL 25

A Madden NFL 25 sokkal egyszerűbbé teszi az új játékosok bekapcsolódását, így sokkal közérthetőbb formában tárja elénk az amerikai foci szabályait, a nagyszerű oktatómóddal pedig pillanatok alatt kitapasztalhatjuk az irányítás csínját-bínját.

Ha átrágtuk magunkat az alapokon, jöhetnek a komolyabb játékmódok: belekóstolhatunk egy többfordulós bajnokságba, létrehozhatjuk saját csapatunkat, vagy akár az egész éveket felölelő karriermóddal is tehetünk egy próbát. A realisztikus játékmenet és a lenyűgöző grafika minden esetben garantált!

A játék multiplayer lehetőségekből sem szenved hiányt, legyen szó akár offline, akár online többjátékos szórakozásból. Játssz barátaid ellen, és küzdd fel magad a ranglétra élére néhány touchdown-nal és jól irányzott passzal!

A Madden NFL 25 a sorozat első olyan epizódja, mely next-gen konzolokon is debütál, így az Xbox One és PS4 megjelenését követően akár ezen platformokra is beszerezhetjük a játékot.



További tartalom betöltése.