Betöltés...
img

Megjelent a LEGO Lord of the Rings

Ha mindig is szerettél volna Aragorn, Frodó, Gimli vagy Legolasz csizmájába bújni, most megteheted ezt a legújabb LEGO játékban, a LEGO Lord of the Rings-ben! Számos veszély és kaland vár majd, miközben végigjátszod a trilógia eseményeit.

gs_hir_screen
Visszatérnek a monitorokra és a TV képernyőkre régóta ismert barátaink: Aragorn, Frodó, Samu, Gimli és a többiek, most - a mára már jól ismert védjegyekkel rendelkező - humoros LEGO adaptációban örvendeztetnek meg kicsiket és nagyokat egyaránt!

Érdemes megrendelnetek a játékot, hiszen ez esetbent Ti is a Gyűrűk Urai lehettek - minden platformra ajándékba kapjátok ugyanis a híres "Egy Gyűrűt"! Továbbá tietek lehet egy speciális matrica, illetve a csakis nagy-platformokon (PC, X360, PS3) elérhető speciális DLC csomag is, extra tárgyakkal. (Az ajándékokat a készlet erejéig tudjuk biztosítani.)
A játékban pörgős akciórészek váltják a logikai feladatokat, melyeket akár kooperatív módon is megoldhatunk, továbbá a gyönyörű tájak és zenék ismét elvarázsolják a fantasy rajongókat.
lego_lotr_screen
A (szokás szerint) kissé kifigurázott, mókás LEGO történet mellett a fő ihletforrás természetesen a filmvásznakon látott, csodálatos regényekben olvasott világ volt - így a hangulat tökéletes.
lego_lotr_screen_03
Az ugrándozás-gyűjtögetés mellett megannyi harcos résszel is találkozhatunk a történet végigjátszása során: Orkok, Trollok, Lidércek és sok-sok fantázialény támad meg minket miközben a havas rengetegeken vágunk át, vagy épp amikor Mória bányáiból próbálunk kiutat találni hőseinkkel.
lego_lotr_screen_04
A legfontosabb, hogy mindig találjuk meg a helyzetünkhöz leginkább megfelelő karaktert, azt, aki le tudja gyűrni az előttünk álló akadályt: válogatni való figurából bőven lesz, hiszen közel az összes fő- és mellékszereplő irányíthatóvá válik majd a nagy és hosszú kaland során!


A LEGO Lord of the Rings már felkerült megújult boltunk polcaira!


További tartalom betöltése.