Betöltés...
img

FIFA 21 – A foci következő szintje

Megjelent az EA SPORTS FIFA 21, a legendás focis játéksorozat legújabb része, ami új szintre emeli a virtuális futball élményt. Szerezd be még ma!

Minden idők legnépszerűbb focis sorozatának legújabb epizódja, az EA SPORTS FIFA 21 megérkezett! A Frostbite grafikus motor által hajtott játékban akár az utcán szeretnél játszani, akár stadionban, megtalálod a neked tökéletes játékmódot, beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját és a Copa Libertadores bajnokságot is.

A FIFA 21 egyik nagy újdonsága a dinamikus támadási rendszer, amivel még változatosabban vezetheted fel a támadásokat, és még több gólszerzési lehetőséget teremthetsz. A csapattársak intelligensebben helyezkednek, ügyesebben passzolnak, és a pálya több pontjáról is veszélyt jelenthetnek a kapura, mint korábban. Mindezt az új karrier módban is kamatoztathatod, amely nagyobb és részletesebb, mint korábban, élethűbb meccsekkel, átigazolásokkal és menedzser funkciókkal. Legyél akár játékos, akár edző vagy csapatvezető, ebben a játékban a teljes karriert befuthatod, és elérheted a legnagyobb sikereket.

Jelentősen bővült az utcai foci világát bemutató VOLTA Football mód is, ahol még több helyszín és testreszabási lehetőség vár. Legyél az utcai foci királya, és próbáld ki a kispályás játék számtalan formáját!

Ugyancsak fontos eleme a játéknak a FIFA Ultimate Team, amelyben még több legendás játékos helyet kapott, így például hazánk legnagyobbja, Puskás Ferenc is bekerült a játékba! Szerezd meg a legnagyobb ikonokat, állítsd össze a tökéletes csapatot, és győzz le más játékosokat az online arénában. Rendszeres kihívásokkal folyamatosan új jutalmakat szerezhetsz.

Több, mint 17000 játékossal, 700 csapattal, 90-nél is több stadionnal és 30 ligával a FIFA 21 minden idők legnagyobb focis játéka, amely a világ legnépszerűbb sportjának teljes élményét kínálja. Szerezd meg október 9-től PC, PS4, Xbox One vagy Nintendo Switch platformra.



További tartalom betöltése.