Betöltés...
img

Elden Ring – Szerezd meg a gyűrű hatalmát

A várakozásnak vége, a mai naptól kapható az Elden Ring, a From Software és George R.R. Martin nagyszabású, közös produkciója!

Bár még csak február vége van, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Elden Ring formájában megjelent az év egyik legjobban várt játéka. A japán From Software (Bloodborne, Dark Souls) és George R.R. Martin (Trónok Harca) közös produkciója egy sötét, fantasy világba kalauzol, a te feladatod pedig, hogy megszerezd a megsemmisült hatalom gyűrűjének darabjait, és magad is nagyúrrá válj.

Az Elden Ring, eltérően a fejlesztők korábbi Souls játékaitól, most először egy teljesen nyílt világban játszódik, amit szabadon bejárhatsz gyalog, vagy mágikus lovad segítségével. Hogy merre indulsz és hogyan boldogulsz, csak rajtad áll… Az egyetlen cél legyőzni a gyűrű hatalmát birtokolni kívánó nagyurakat, és megszerezni tőlük a gyűrű darabjait. Óriási kihívást jelentő, mégis élvezetes harcrendszer, óriási ellenfelek és főellenségek, szörnyek, sárkányok és a világ megannyi rejtélye várja, hogy a bátor kalandorok felfedezzék. A játék további újítása a többjátékos kooperatív mód, amellyel új módokon is taktikákkal lehet szembeszállni a bestiákkal.

Soha nem látott tájak, ősi romok, ódon kastélyok és persze hatalmas főellenségek várnak ebben a sötét, fantasy univerzumban, amelyben még több lehetőség nyílik a karakter fejlesztésére, és a jól ismert „souls-like” harcrendszer kiaknázására.

Készen állsz az év egyik legemlékezetesebb kalandjára? Az Elden Ring már kapható! Szerezd meg most PS4-re, PS5-re vagy Xbox konzolokra, és induljon a legendákba illő történet!



További tartalom betöltése.