Betöltés...
img

Dying Light 2 – Embernek maradni

Megjelent a Dying Light 2, a Techland nagysikerű zombis túlélőjátékának nagyszabású folytatása! Maradj életben, és maradj ember a világvége után is!

Hét évvel ezelőtt bombaként robbant a köztudatba, és játékosok százezreit ejtette ámulatba a lengyel Techland csapatának új játéka, a Dying Light. A korábban a Call of Juarez és Dead Island játékokat tető alá hozó vállalat most egy poszt-apokaliptikus, nyílt világú, hihetetlenül látványos játékot tett elénk, amelyben az erőteljes közelharc és a könnyed mozgékonyság jelentett igazi újdonságot az addigi próbálkozásokhoz képest. A fejlesztők új szintre emelték a koncepciót, és a mai naptól elérhető az eddigi legnagyobb játékuk, a folytatás: a Dying Light 2: Stay Human.

Ahogy a játék alcíme is mutatja, most nem lesz elég pusztán életben maradni a fertőzött élőholtak által megszállt nagyvárosban. Főhősöd ugyanis maga is fertőzött, és versenyt fut az idővel, hogy ne változzon át maga is szörnyeteggé. A Dying Light 2 egy óriási méretű akció-szerepjáték, amelyben a részletes karakterfejlesztés mellett komoly szerepet kap a mély történet, a város lakóival való viszonyod, és persze a különféle túlélő mechanikák is. Nemcsak magadról, de más túlélőkről is gondoskodnod kell, döntéseid fényében pedig a történet is másképpen alakul. A város nagyobb és részletesebb, mint valaha, még több felfedeznivalóval és lehetőséggel. A játékmenetet nagyban befolyásolják a dinamikus napszakok: nappal az emberi csoportokkal gyűlik meg a bajod, míg éjszaka az utcákat elözönlő zombik jelentik a legnagyobb veszélyt. Minél mélyebben merészkedsz a szörnyek odúiba, annál jobb felszereléssel és jutalmakkal távozhatsz – már ha túléled.

A Dying Light 2: Stay Human összességében több száz órányi izgalmas játékmenetet kínál a valaha készült egyik legnagyobb, nyílt világú játékként, emellett pedig a fejlesztők is folyamatos frissítéseket és további új tartalmakat ígérnek a kalandhoz. Egy biztos: unatkozni nem lehet majd.

A Dying Light 2 már kapható PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Megtalálod üzleteinkben, de bármikor megrendelheted webáruházunkból is. Ne hagyd ki az év legnagyobb zombis kalandját!



További tartalom betöltése.