img

Ajándék Nissin Soba tészta 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Vásárolj 10.000 Ft felett bármelyik Konzolvilág üzletünkben, és most meglepünk egy Nissin Soba japán curry ízesítésű poharas sült tésztával!

Hazánkban is egyre többen kedvelik a kínai konyhát, a könnyen elkészíthető ételeket, a Nissin Soba poharas finomságok pedig ennek a kettőnek az előnyeit ötvözik. A Nissin Soba többféle ízben is kapható, legújabb ajánlatunk keretében pedig a japán curry ízesítésű sült tésztát kóstolhatod meg! A zöldségek kellemesen édeskés aromája, a tradicionális ázsiai fűszerek különleges ízvilága, valamint a sült hagyma egyedülálló karaktere találkozik ebben az autentikus recept alapján megálmodott ételben.

Különleges akciónk keretében most Te is megkóstolhatod ezt a finomságot! Mindenki, aki személyesen vásárol valamelyik üzletünkben 10.000 Ft feletti összegben, egy Nissin Soba Japán Curry poharas sült tésztát kap ajándékba!

  • Az ajánlat 2024. március 15-től a készlet erejéig tart.

Szerezd be új játékodat, gépcsomagodat vagy kiegészítőidet most, és kóstold meg a kínai konyha egyik leghíresebb fogását! Várunk szeretettel országszerte üzleteinkben!



További tartalom betöltése.