img

Rendelj ma és vedd át holnap!

Rendeld meg kiszemelt termékeidet a Konzolvilág webáruházából, és másnap már kézhez is kaphatod a csomagod! Kattints, és olvasd el a részleteket!

A Konzolvilág csapataként számunkra kiemelten fontos, hogy vásárlóink minél magasabb minőségű szolgáltatásban részesüljenek, akár országszerte valamelyik üzletünkben vásárolnak, akár webáruházunkból rendelik meg a kiszemelt újdonságokat. Az online rendelések egyik legfontosabb eleme a gyorsaság, mi pedig ebben is igyekszünk élen járni: rendelésedet akár másnapra is megkaphatod!

Másnapra a következő feltételekkel tudjuk vállalni a szállítást:

  • Ha egy termék központi raktárunkban elérhető, akkor a 16:00 óráig beérkezett rendelések kiszállítását a következő munkanapra garantáljuk.
  • Ha egy termék központi raktárunkban nem, csak egyik üzletünk készletében található meg, vagy más külső raktárból szerezhető be, akkor a 11:00 óráig beérkezett rendelések kiszállítása történik a következő munkanapon.

Mint mindig, úgy most és a jövőben is folyamatosan arra törekszünk, hogy áruházunk készlete minél könnyebben és gyorsabban elérhető legyen mindenki számára. Böngészd webshopunkat, válaszd ki a következő kedvenc játékodat, konzolodat vagy műszaki eszközödet, így akár már másnap kézhez kaphatod!



További tartalom betöltése.